Sköna tofflor för trötta fötter

 

    

Ett par av dem är gjorda av äkta fårskinn och är bara så sköna att ha på sig,
nu när det är mitt emellan vinter och vår.

 

 

 

Ett annat par är mer av den rejäla sorten, som ger stadga åt den som inte är så stadig på benen.

De här "tofflorna", som jag tycker mer liknar sandaler är både stadiga och söta på fötterna.

Det är ingen hemlighet att jag har artros. Inte för att jag är någon gnällspik. Absolut inte. Ibland är herr Artros lite väl påflugen, och värst är det nu, på våren. Varför vet jag inte riktigt. 

När jag åker ut på landet, till min svärmor, har jag märkt att det är så bra att ta med mig ett par extra tofflor. Herr Artros vill nämligen hindra mig från att röra mig fritt på min svärmors gamla trägolv. Inte vill herr Artros att jag ska röra mig fritt i trädgården heller. Men nu har jag hittat mina knep för att ändå kunna röra mig ganska obehindrat.

Sköna tofflor billigt

Jag hittade nämligen dessa sköna tofflor på Sparköps Postorder. Ett par av dem är gjorda av äkta fårskinn och är bara så sköna att ha på sig, nu när det är mitt emellan vinter och vår. Ett annat par är mer av den rejäla sorten åt den som inte är så stadig på benen. I denna postorder har jag hittat så gott som alla mina skor, så prisvärda. De skor som annars kostar mellan 500-1000 kronor, kostar här en fjärdedel. Så varför köpa dyrt när man kan spara pengarna till annat?

11 Apr 2017