När är man för gammal för att leka?

Enkelt! Man är ALDRIG för gammal för att leka, inte om du frågar mig i alla fall. Den dagen man känner sig för gammal för att kunna leka och ha kul är det nog lika bra att lägga fötterna i vädret. Som i somras till exempel. Barnbarnen var här och då det var varmt så valde vi att vara ute. Jag hade smugit med mig en gammal tom ketchupflaska fylld med vatten och så fort barnen vände ryggen mot mig sprang jag fram och började spruta på dem! Det var jättekul och de både skrattade och skrek medan de försökte komma undan. 

Den dagen blev mycket blöt, det kan jag lova! Vi hade ballonger med vatten, hinkar och flaskor som vi sprutade med och det dröjde inte länge förrän vi var med halva kvarteret och lekte. Det var nog en av de roligaste dagarna i mitt liv! 

Vattenlekplatser är kul

Inför denna sommar har jag planerat att ta med barnen till en vattenlekplats. Cado Aqua heter de som bygger upp dem och även om jag inte har full koll på var de kommer att finnas i sommar så vet jag att det kan vara värt att ta en ganska lång åktur för att uppleva detta. 

Jag har inte sagt något till dem ännu, det ska bli en överraskning. Jag hoppas bara de kommer uppskatta det. Annars får vi väl ta fram ketchupflaskan igen och leka vattenkrig här hemma! 

15 Feb 2023