När städningen hindrar avkopplingen

Det kommer dagar när man inte orkar längre. Kroppen säger ifrån och är trött. Så är det bara. Så länge vi bara kan, ska vi röra på oss, men det varar inte för evigt. Jag vet att jag själv kommer att drabbas en vacker dag (om inte än, men ändå) och då gäller det att man är ödmjuk nog att våga be om hjälp. Ja, ibland måste man ödmjuka sig för att söka hjälp. Vissa är av den sorten att de hellre dör än ber andra om hjälp. Sådan är inte jag (som tur är).

Hemstädning i Bromma

Jag har vänner som bor i Stockholm, närmare bestämt i ett område som kallas Bromma. Mina kära vänner har ett stort hus, och med det kommer en stor städning, som ska till minst en gång i månaden. De älskar sitt fina hus. Jag förstår dem. Det är ett underbart sekelskifteshus. Där har de bott med sina barn och har nu barnbarn som kommer på besök. Men de orkar inte städa, som de gjorde förr. De behöver hjälp med sin hemstädning i Bromma och de anlitar en firma som heter Viklunds städ.

Tack och lov för firmor som kommer hem till en och städar. När det blir dags för mig, får jag anlita städfirma. Så enkelt är det med det!

20 May 2017