Kan man föryngra huden?

Ju äldre man blir desto mer sätter ju tiden sitt spår. Man får rynkor, slappare hud och allt sånt. Det är väl inget jag direkt känner att jag har problem med, men har sett att det ska gå att få ansiktsbehandling Stockholm, som så att säga föryngrar huden något. Bland annat med IPL, tror jag det hette. Jag går gärna på hudvård Stockholm. Brukar söka efter salonger med hudvård på nätet. Ska kolla efter en salong med ansiktsbehandlingar med IPL med tror jag och se vad det är. Det finns ju en massa information att läsa på nätet, men pratar gärna direkt med nån om det. 

Åka på spa

Något som redan är bokat, det är att vi två tanter tillsammans ska åka på ett spa. Det är över en helg, med boende på hotell. Vi har tänkt att unna oss detta och få massage och njuta av varma källor med mera. Det är något som passar alla, att gå på spa. Det var länge sedan vi var iväg på detta, nån av oss, så vi bestämde oss för att nu var det dags.

Besöka barnbarnen

Idag har jag dock tänkt att jag ska besöka mina barnbarn, så kan de leka salong de med, och borsta håret och såna grejer. Det är perfekt att sitta och "leka" på det viset tycker jag. Det tyckte jag även med mina egna barn, när de gillade att kamma och greja och ha sig. 

13 Feb 2019