Finns det behov av hjälp av en mekanisk verkstad?

Kanske det är så att du har ett eget företag där du bygger samman olika saker, men behöver ha delar för att kunna göra det. Då kan det vara smart att anlita en mekanisk verkstad. Ett bra alterantiv är Axido, som har lösningar för olika behov. Bland annat så sysslar de med svarvning, fräsning och kuggfräsning.

Då Axido har många års erfarenhet av sin bransch, så innebär det att du kan känna dig trygg i att anlita dem. Du kan få mycket kostnadseffektiva lösningar. Bland annat har de tillverkning under natten, vilket gör att kostnaderna sänks på ett bra sätt.

Bra tjänster och lösningar

Det som Axido samt andra mekaniska verkstäder brukar syssla med är att göra olika svarvjobb och fräsjobb. Det kan vara små detaljer du har behov av för att kunna göra dina egna produkter till exempel. Hos Axido kan du även få hjälp med att tillverka kuggar. Denna moderna verkstad har många bra maskiner de jobbar med. Bland annat en CNC styrd fräs samt flera olika svarvmaskiner. På det viset har de en automatiserad tillverkning som är mycket exakt. 

Axido kan hjälpa dig att göra detaljer i många material, men de utmärker sig lite extra när det gäller rostfria stål, brons- och mässingslegeringar. Bland annat kan de hjälpa dig att svarva material med en diameter på mellan 5 och 315 mm. Du kan också fräsa material med en totalvikt på upp till 200 kg. 

21 Oct 2022