Ett gott råd

Det är mest yngre personer som läser här, för de som är i vår ålder har inte i samma utsträckning gått in i det här med bloggar, Instagram och Twitter - tyvärr. Visst finns de, men de är ganska få. Trist. Hur som helst, det ger oss en plattform att föra ett samtal med en yngre generation och möjlighet att komma med några goda råd. Det finns nämligen några goda råd att ge - inte många, men några.

Din sanning är din

Ett gott råd är att lyssna till sitt hjärta för det är där man hör sin egen sanning. Sanning när det gäller känslor och upplevelser är relativ och den enda som har betydelse för dig är din egen. Om du är olycklig med i ditt förhållande - lämna. Om du är olycklig i din kropp - skapa förändring som ger dig den kropp du vill ha. Om du är olycklig på jobbet - vidta åtgärder för att få ett annat. Det spelar ingen roll om du lever med en i andras ögon fantastisk man/kvinna eller har ett, enligt andra, drömjobb, för din verklighet är din och bara din. Bry dig inte så mycket om andra människor åsikter.

Investera i dig själv

Ett annat gott råd är att investera i Younic terapi. Vi har båda själva gjort detta och det är helande och välgörande och stärkande på så många plan. Det enda vi kan ångra är att vi inte gjorde det tidigare. Att ta hjälp av en psykolog i Malmö är eventuellt det bästa jag gjort faktiskt.

29 Oct 2017