Bra att det finns utbildningar för de yngre

Våra barn och barnbarn, har alla gått gymnasiet. Det är där de börjat sin karriär som de har idag. De har dock efter dessa år valt att gå vidare på olika sätt. En del av dem har gått vidare direkt till högskola och universitet, medan det är nån av dem gick direkt till en yrkesutbildning. Det är ju just det, med att bli något när man blir stor. Det är inte alla som vet det när det är dags för exempelvis gymnasiet. Det finns ju då enklare linjer att gå då, för att kunna ta andra typer av utbildningar senare i livet. Fallskyddsutbildning Malmö är sån sak, det är något man kan få, om man redan har ett yrke, där det krävs. Då fixas det genom det jobb man har och det är ju smart!

För den som behöver certifikat

Det finns ju idag många yrken där det måste så att säga bevisas att man har vissa kunskaper. Det gäller att kunna visa upp ett certifikat, som talar om att denna person har just det. Då är det även här en utbildning man får ta. Det finns bland annat säkra lyft certifikat som man måste ha, och då ska man läsa en säkra lyft utbildning. 

Läsa vidare eller inte?

Det är som sagt inte ett enkelt val alla 15-16 åringar ställs vid, när det är dags för gymnasie. En del vet redan där och då vad de vill bli och läser en linje för att sedan gå vidare och fortsätta med studier på högre nivå. Dock är det ju fullt möjligt att ta ett sabbatsår och fundera på vad det är man vill göra!

7 Feb 2018